elena-diaries
Navigáció 

 
Következő epizód


Cím: 4x19 - Pictures of You
Csatorna: The CW
Mikor: 2013.04. 18
Tartalom:Miután Elijah egy olyan döntést hoz, ami felidegesíti Klaust, egy mindent megváltoztató kihívást javasol Rebekah-nak. Caroline terve, hogy megszervezzen egy tökéletes szalagavató bált, romba dől, mikor Elena megjelenik, így Klaushoz fordul segítségért. Amikor Elena egy olyan helyzetbe fog kerülni, melyre senki nem számított, Rebekah Matt-hez fog segítségért fordulni. Klaus kap egy mindent megváltoztató üzenetet, míg Bonnie egy rémisztő felfedezést tesz.

 
Aktuális letöltések

4.18 - American Gothic
Felirat
Letöltés


 -

 
Szavazz!
Hogy tetszik az új, érzelemmentes Elena?

Utálom!
Az agyamra megy...
Jobb, mint eddig volt
Szerethető
Imádom így!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vámpírnaplók az otthonodban

Ha annyira szereted a Vámpírnaplókat, hogy szeretnéd kedvenceidet minden nap látni az otthonodban, nem kell mást tenned, csak szétnézni ezen az oldalon. Itt rendelhettek ágyneműket, táskát, posztereket, naptárakat és bögréket is, melyekről kedvenceitek mosolyognak rátok. Ezen kívül, ha nem akarsz több tízezreket kiadni érte, manapság már nagyon elterjedtek a fényképes ajándékok. Csak be kell küldened egy képet a VD-ről és máris rendelhetsz magadnak egyedi cuccokat.

Itt van néhány oldal, ahol ezt megteheted:

Link 1
Link 2
Link 3
Link 4

 
Chat

Itt hírdess!
Cserélj címet más fanokkal!

 
Facebook

 
Ccs
CSS Codes
 
PLL: Letöltések

1. évad letöltése
Rosewood egy nyugodt kisváros, hétköznapi lakosokkal, vagy talán mégsem? Hanna, Aria, Spencer és Emily barátnőjük, Alison eltűnése után eltávolodtak egymástól, de a különös események újra összehozzák őket. Valaki a nyomukban jár és olyan sötét titkokat tud róluk, melyeket csak Alison-nak mondtak el. Vajon ki lehet a zaklató, aki 'A'-nek hívja magát és miért tör a lányok életére?

1. rész - Online
"Pilot" - Alison eltűnése, a baráti kötelék eltűnését is jelentette, de egy évvel a tragédia után a lányok újra egymásra találnak. Egy titokzatos zaklató, aki magét 'A'-nek nevezi, azzal fenyegeti őket, hogy felfedi minden titkukat.
2. rész - Online
"The Jenna Thing" - Az epizód során mejelenik Jenna, aki egy szörnyű baleset során megvakult. Most, hogy visszatér a lányokban felébrednek a szörnyű emlékek, hisz nekik is közük volt mindehhez. 
3. rész - Online
"The Kill a Mocking Girl" - A lányok egyre több megoldatlan dologgal és kérdéssel találják szembe magukat. Ariára egy kellemetlen találkozás is vár apja régi szeretőjével. Alison emléke pedig tovább kísérti őket. Vajon képesek lesznek túllépni a múlton?
4. rész - Online
"Can You Hear Me Now?" - A lányok felveszik a kesztyűt és minden erejükkel azon vannak, hogy blokkolják 'A' üzenetetit, ezzel is leállítva őt. De ez közel sem ilyen egyszerű.
5. rész  - Online
"Reality Bites Me" - A lányok megpróbálták leállítani 'A'-t, amiért fizetniük kell. Ezen kívül fiú problémák is felütik a fejüket. Hanna egy fogorvosi rendelőben kénytelen dolgozni, hogy ki tudja fizetni a Shane kocsiján tett kárt és egy felfedezést is tesz.
6. rész  - Online

"There's No Place Like Homecoming" - Miközben Aria próbálja feldolgozni szakítását Ezrával, addig Spencer nővére lesöpri húga kezéről a tennisklubbos jelöltjét. Hanna próbálja újraépíteni a kapcsolatát, de egy titkos dosszié közbe szól.
7. rész - Online
"The Homecoming Hangover" - Mialatt Hanna a szerelmi életét próbálja rendezni, meg akar szabadulni Toby dossziéjától is. Jenna felkeresi Emily-t, miközben Aria rájön, hogy Ezra ott hagyta a várost.
8. rész  - Online
"Please, Do Talk About MeWhen I'm Gone" - Egy ünnepséget rendeznek ALi tiszteletére, így a városba jön a testvére, hogy átvegye a szervezést. Emily elszánja magát és randira hívja Mayát. Hanna pedig, hogy segítsen anyukájának, az anyagi gondok miatt, eladja néhány cuccát a neten.

9. rész  - Online
10. rész - Online
11. rész  - Online
12. rész - Online
13. rész - Online
14. rész - Online
15. rész - Online
16. rész - Online
17. rész - Online
18. rész - Online
19. rész - Online
20. rész - Online
21. rész - Online
22. rész - Online

 

2. évad letöltés
A történet ott folytatódik, ahol az előző évadban abbamaradt. Miután a lányok elmondják a rendőröknek, hogy Ian meghalt, keresni kezdik a holttestet, de nem találják. A lányok nem értik mi történhetett, most mégis ők a legnagyobb hazugok. A szülők jobbnak látják, ha egy kis időt egymás nélkül töltenek és még egy pszichiáterhez is járniuk kell. 'A' továbbra is zaklatja őket, és újabb titkokkal találkozhatunk. Mi lett Ian testével? Megbízható a pszichológusnő? Ez az évad is tele lesz titkokkal.

Arra figyeljetek, hogy a felirat neve egyezzen meg a videó nevével. Pl: pretty01.avi + pretty01.srt

1. rész - felirat - Online
2. rész - felirat - Online
3. rész - felirat - Online
4. rész - felirat - Online
5. rész - felirat - Online
6. rész - felirat - Online
7. rész - felirat - Online
8. rész - felirat - Online
9. rész - felirat - Online
10. rész felirat - Online
11. rész - felirat - Online
12. rész - felirat - Online
13. rész felirat - Online
14. rész - felirat - Online
15. rész - felirat - Online
16. rész felirat - Online
17. rész - felirat - Online
18. rész - felirat - Online
19. rész felirat - Online
20. rész - felirat - Online
21. rész - felirat - Online
22. rész - felirat - Online
23. rész - felirat - Online
24. rész - felirat - Online
25. rész - felirat - Online

 

Öt hónap telt el azóta, hogy kiderült, Hanna egykori jóbarátja Mona 'A'. A bezárása után a lányoknak továbbra sincs nyugtuk, hsz 'A' sokkal hatalmasabb, mint azt várták. További megpróbáltatások várnak rájuk és egy olyan felfedezés, ami az egyik hazugunkat teljesen kifordítja önmagából. Vajon kiderül végre ki az 'A' csapat többi tagja?

Arra figyeljetek, hogy a felirat neve egyezzen meg a videó nevével. Pl: pretty01.avi + pretty01.srt

1. rész - felirat - Online
2. rész - felirat - Online
3. rész - felirat - Online
4. rész - felirat - Online
5. rész - felirat - Online
6. rész - felirat - Online
7. rész - felirat - Online
8. rész - feirat - Online
9. rész - felirat - Online
10. rész - felirat - Online
11. rész - felirat - Online
12. rész felirat - Online
13. rész - felirat - Online
14. rész - felirat - Online
15. rész - felirat - Online
16. rész - felirat - Online
17. rész - felirat - Online
18. rész - felirat - Online

19. rész - felirat - Online
20. rész - felirat - Online
21. rész felirat - Online
22. rész - felirat - Online

23. rész - felirat - Online
24. rész - felirat - Online

 

 

 

 

 
Pretty Little Liars


 

 
A hét képe

Szép átverés volt! De ki az igazi? :)

 
Következő epizód

Cím: 4x01 - A is for A-L-I-V-E
Mikor: 2013. 06. 11
Csatorna: ABC Family
Tartalom: -

 
My Best Video

Zene: Lifehouse - Blind
Téma: Spoby

 
Szavazz!
Szerintetek Toby igazat mondott, mikor feltárta Spencer előtt az indítékait?

Igen
Nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Oldal adatok

 

 

Főszerkesztő: Bettina
Téma: The Vampire Diaries, Pretty Little Liars
Kiszolgáló: Gportal
Email: elena-diaries@freemail.hu
Nyitás: 2011.09.25
Blogom:
melaniaworld

Elite cserék 
~vampire.net~taps-online~katherinepiercers~
~iansomerhalderlove~thevdiaries~truegomez~
~bestweb
~
diaries-diary~keeganallen~

Top cserék 
>
VD< >VD<
>VD< >VD< >VD
>VD< >VD< >VD< >VD< >VD<
>VD< >VD< >VD< >VD< >VD<
>VD< >VD< >VD< >VD< >VD<

 

 
Rendeld meg!

Megrendelem

Tartalom: Mindenkinek van valami szennyese – kiváltképp, ha az illető a gimis Spencer, Aria, Emily és Hanna. Spencer a nővére fiúja után sóvárog. Aria az angoltanáráról fantáziál. Emily a fekete Mayába zúg bele. Hanna pedig ocsmány kis trükkök árán játssza a bombázót. Ki hinné, hogy ezeknél súlyosabb titok is nyomhatja a lelküket? Pedig így áll a helyzet, mióta Alison barátnőjüknek váratlanul nyoma veszett.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!